Tawaran Kami

untuk anda semua

Kenapa memilih TemanHidupku.com berbanding laman web cari jodoh yang lain?

Sistem kami mencadangkan personaliti pengguna yang lain di laman web ini melalui hasil respon anda melalui set ujian personaliti kami. Justeru, perhubungan mungkin lebih senang terjalin kerana anda berdua berkongsi titik persamaan personaliti. Kita berusaha, Allah yang tentukan jua.

Feat 4

Feat 2

Bagaimana temanhidupku berfungsi? See for yourself.


  •     Ujian Personaliti bantu anda buat pilihan
  •     Kami mahu lindungi anda daripada Kaki Auta & Kaki Kelentong
  •     Privasi anda terjamin dan dilindungi sepenuhnya
  •     Tiada Iklan Yang Menganggu di Sini
  •     Harga Langganan Sangat Berpatutan

Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo.


Testimoni

Kata mereka yang berjaya

And lastly, this one. Checkmate.

Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo.

"Website ni mudah nak view, lagi-lagi kalau guna smartphone. Good job guys!" Mazni, Puchong
"Ujian personality ada membantu saya mengenali diri sendiri la. Bila dah kenal diri sendiri, lebih mudah nak buat keputusan dengan siapa kita nak berkenalan kat TemanHidupku ni." Salihan, Kuala Lumpur
"Terima kasih pada team admin TemanHidupku. Saya selalu dapat respond customer service dalam tempoh yang cepat. Good work!" Rahimah, JB
"Saya rasa selamat register profile saya kat sini. Tak macam kat FB, malu lah bila gambar kita dipamerkan secara open. Kat sini, hanya yang serius nak kahwin ajer dapat tengok profile kita. Kat FB, ntah sapa-sapa ntah yang tengok profile and gambar kita. Thanks for team TemanHidupku for creating this website" Azmira, Shah Alam


Feat 3

.